Dermalni fileri

Posebnim tretmanima osvježavaju se problematične zone lica popunjavanjem bora i ubrizgavanjem potrebne količine Hyaluronske kiseline.

Hyaluronska kiselina je sastavni dio kože i vezivnog tkiva pa je stoga ključna molekula u procesu starenja kože.
Vrlo je važan sastojak u kozmetičkoj sferi jer potiče stvaranje kolagena koji je zaslužan za elastičnost i hidrataciju kože, hrani stanice i sudjeluje u njihovom rastu. Zadnje desetljeće gotovo je preplavio kozmetičku industriju poznat kao "čuveni sastojak" koji briše bore i hidratizira kožu pa ga nalazimo u kremama i raznim kozmetičkim serumima i preparatima.
S godinama razina Hyalurona u organizmu opada, a time se gubi elastičnost kože koja poprima "starački izgled". Kao posljedica toga stvaraju se bore, lice gubi na volumenu, a koža postaje umorna i bez sjaja.
Estetska stomatologija i ovdje Vam nudi rješenje. Posebnim tretmanima osvježavaju se problematične zone lica popunjavanjem bora i ubrizgavanjem potrebne količine Hyaluronske kiseline.
Aplikacijom filera postižu se anti-age efekti učinkoviti i do 8 mjeseci, a sigurnost i neposredno vidljivi rezultati po završetku tretmana glavne su prednosti ovog tretmana.